dejavnosti menu

Portal Kam po Znanje

Sporočilo za javnost s strani Andragoškega centra Slovenije:

Andragoški center Slovenije ob podpori Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve ter enake možnosti objavljamo na spletnem portalu za izobraževanje in učenje odraslih Kam po znanje (https://kampoznanje.si) bogato in raznovrstno ponudbo formalnega ter neformalnega izobraževanja in učenja v Sloveniji. S portalom informirajo in ozaveščamo najširšo javnost o možnostih in priložnostih za učenje in izobraževanje, izobraževalna ponudba za odrasle, zbrana na enem mestu, pa je nepogrešljiv vir podatkov tudi za strokovno javnost pri informativno-svetovalni dejavnosti ter analitično-raziskovalni dejavnosti na področju izobraževanja odraslih.

Vabimo vas, da vsebine na portalu kreirate skupaj z nami. vpisom in brezplačno objavo usposabljanj in drugih oblik izobraževanj, ki jih izvajate, boste dodatno nagovorili posameznike k vključitvi v izobraževanje in usposabljanje, hkrati pa tudi povečali svojo prepoznavnost v najširši javnosti. Na portalu Kam po znanje se predstavlja že več kot 200 ustanov izobraževanja in učenja. Pridružite se jim tudi vi.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonskih številkah 01 5842 570, 01 5842 560.