dejavnosti menu

Bliža se akcija Dan za spremembe

V okviru 13. Dneva za spremembe vas vabimo, da se pridružite akciji, s katero želimo svoj čas in svojo energijo nameniti dobrim delom, ki bodo večala skupno dobro v naši skupnosti in prispevala k pozitivnim in trajnostnim spremembam.

Dan za spremembe je največja vseslovenska prostovoljska akcija, ki je nastala z namenom spodbujanja državljanov vseh starosti k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti. Že vse od leta 2010 v začetku pomladi s sloganom akcije Ne prepuščaj se toku, SPREMINJAJ tudi TI! nagovarjamo prebivalce Slovenije, da zavihajo rokave in skupaj vsaj za en dan postanejo prostovoljci in prostovoljke.

Postanite nosilci družbenih sprememb in se pridružite na že 13. vseslovenski prostovoljski akciji Dan za spremembe, ki bo letos potekala v soboto, 9. aprila 2022 z naslovom Soustvarjajmo skupnost.

V Grgarskih Ravnah bo Dan za spremembe tudi letos prinesel veselje in prostovoljstvo. Vabljeni posamezniki, družine in organizacije, da sodelujete pri urejanju zeliščnega vrta ali pa pri čiščenju bližnje okolice. Za prostovoljce bo poskrbljeno, da ne bodo odšli s praznim želodčkom domov.

Kdaj: sobota, 9. April 2022

Ura: od 9 – 13h

Kje: dobimo se pred krajevno skupnostjo v Grgarskih Ravnah

Vsebina: urejanje zeliščnega vrta in prepoznavanje zelišč ter čistilna akcija bližnje okolice

Vašo udeležbo ter število udeležencev lahko sporočite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko telefona na 040 288 097

Vabljeni.

Ekipa Ustanova Fundacija BiT Planota, so.p.