dejavnosti menu

[VABILO na BREZPLAČNO DELAVNICO] Poslovno načrtovanje za socialne podjetnike

Sreda, 17. maj 2023 od 17 do 18.30 ure preko ZOOM platforme.

student gbc737324f 640Ob besedni zvezi poslovni načrt bi človek lahko pomislil na diplomsko nalogo. Obsežna publikacija. Veliko vloženega truda. Pišeš ga, ko še ničesar zares ne veš. In na koncu je pogosto neuporaben.

Vendar pa za večino ni bistveno, kako bo poslovni načrt izgledal v končni obliki. Bistveno je, da si s poslovnim načrtovanjem vnaprej iskreno odgovorimo na nekaj bistvenih vprašanj, na primer:

  • Kaj sploh je dodana vrednost izdelkov ali storitev, ki jih prodajamo?
  • Kako bodo ti izdelki in storitve našli pot do strank?
  • Kdo sploh so te stranke?
  • Kako bo naše socialno podjetje izgledalo čez 5 let?
  • Kaj nas pravzaprav dela socialno podjetje, kaj nas loči od ostalih.

Na interaktivni spletni delavnici bomo delali prav to: vnaprej si bomo postavili nekaj ključnih vprašanj, s katerimi se je pametno soočiti. In skušali nanje, vsak za svojo konkretno situacijo, najti kar najboljše odgovore. Na zaključku delavnice kakor tudi po delavnici bodo imeli udeleženci možnost individualnih svetovanj.

Delavnico bo vodil Matej Cepin, trener, avtor več knjig s področja strateškega in projektnega načrtovanja, svetovalec za razvoj organizacij in nevladnik. Prijave zbiramo TUKAJ

Organizator: Ustanova Fundacija BiT Planota, so.p. v okviru projekta Krepitev podpornega okolja za socialna podjetja - sPOINT - Socialno POdjetniška INformacijska Točka.
* Pod okriljem Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Projekt je sofinanciran iz Evropskega regionalnega sklada.