dejavnosti menu

DZS social 3

 

Preprečimo osamljenost - Ustvarjajmo skupaj!

V okviru 12. Dneva za spremembe vas vabimo, da se pridružite osveščevalni akciji, s katero želimo zmanjšati občutke osamljenosti in krepiti povezanost med posamezniki v naši skupnosti.

 

Kaj lahko storite?

 

 

 1. Oglejte si video razstavo projekta »ZELI ZA LJUDI«, katere namen je osveščati o možnostih vključevanja ranljivih skupin v gospodarstvo. Razstava je postavljena v Zeliščnem centru v Grgarskih Ravnah ter prikazuje produkte, ki so nastali na osnovi sodelovanja med Zavodom GOST na Planoti so.p. in ranljivimi skupinami naslednjih nevladnih organizacij:
  • ŠENT Nova Gorica
  • Društvo MDSS Nova Gorica
  • Dom na Krasu
  • Goriško društvo za osteoporozo Nova Gorica
 1. Ustvarite izdelek s pomočjo spodaj navedenih kratkih brezplačnih video delavnic in ga podarite osebi iz vaše skupnosti. Video delavnice, ki so pripravili prostovoljci zavoda LEpi CAjti in iManaLAB:

Tri prostovoljce, ki boste sodelovali v naši akciji in nam na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. poslali:

 1. predlog za enostavno izdelovanje embalaže iz odrabljenega materiala (v pisni, video ali drugi obliki) ali
 2. fotografijo vašega izdelka, ki ste ga ustvarili s pomočjo zgoraj ponujenih brezplačnih video delavnic ali jo sami objavili na vaši FB (facebook) strani s pripisom (brez presledkov in šumnikov): #PreprecimoOsamljenostUstvarjajmoSkupaj,

čakajo vrečke presenečenja.

S pošiljanjem fotografij se strinjate, da bodo lahko vaše fotografije uporabljene in/ali objavljene za promocijske namene te akcije v različnih medijih (spletna stran, facebook, drugi mediji).

Akcijo organiziramo v sodelovanju s: KS Grgarske Ravne – Bate, Zavod GOST na Planoti, so.p, ŠENT Nova Gorica, Društvo MDSS Nova Gorica, Zavod iManaLAB, LEpi CAjti.

Hvala za sodelovanje.

Regionalno stičišče NVO Planota

Ustanova Fundacija BiT Planota