dejavnosti menu

Vabilo na delavnico »Priprava predlogov civilne družbe na osnutek Nacionalnega strateškega časovnega načrta za digitalno desetletje«

Namen delavnice je oblikovati predloge zainteresiranih posameznikov in organizacij civilne družbe na osnutek Nacionalnega strateškega časovnega načrta za digitalno desetletje. Nacionalni strateški časovni načrt bo predstavljal prispevek države Slovenije k uresničevanju evropskega programa Digitalno desetletje do leta 2030, katerega cilj je spodbujati na človeka osredotočene, vključujoče, pregledne, odprte, prosto dostopne in trajnostne digitalne politike, temelječe na temeljnih pravicah. Končna verzija programa delavnice se nahaja v priponki in na povezavi https://www.inepa.si/wp-content/uploads/2023/09/Vabilo-delavnica-CD-Nacionalni-strateski-casovni-nacrt.pdf.

Delavnica bo potekala prek video konference Jitsi Meet, v torek, 19. septembra 2023, od 9.30h do 12.00h.

Zaradi lažje organizacije delavnice prosijo za potrditev udeležbe prek prijavnice https://1ka.arnes.si/a/b96dcedb.

Za dodatne informacije o delavnici so vam na voljo na 041 365 529 in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

*Delavnica je organizirana v okviru projekta »Co-creating digital policies in Slovenia (CODIS)«, ki ga izvaja Inštitut za elektronsko participacijo (INePA). Projekt financira evropska mreža European Citizen Action Service (ECAS) v okviru Projekta EURECA 2023, ki ga sofinancira Evropska unija.